Functionele en foundational identity passend bij betrouwbaarheidsniveau.

Uit ROSA Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
ArchiMate-modellen > ROSA > Requirements > Functionele en foundational identity passend bij betrouwbaarheidsniveau.
Overzicht
Hanteer een functionele en foundational identity passend bij het betrouwbaarheidsniveau dat wordt vereist om een passende identiteitsverklaring te geven.
Type  :  Ontwerpkader
Stelling  :  Hanteer een functionele en foundational identity passend bij het betrouwbaarheidsniveau dat wordt vereist om een passende identiteitsverklaring te geven.

Ontwerpgebied: Digitale identiteiten, IBP

Realiseert


Meer informatie
ROSA
Hanteer een functionele en foundational identity passend bij het betrouwbaarheidsniveau dat wordt vereist om een passende identiteitsverklaring te geven. (Requirement) Functionele en foundational identity passend bij betrouwbaarh- eidsniveau. Ketenpartners nemen maatregelen op basis van een risicoanalyse en bijbehorende BIV-classificatie. (Principle) Risicogebase- erde BIV- classificatie en maatregelen Het ontwerpgebied Digitale identiteiten heeft betrekking op digitale identiteiten die worden gehanteerd om entiteiten in het onderwijsdomein te kunnen herkennen. Ontwerpprincipes in dit ontwerpgebied en daarvan afgeleide ontwerpkaders helpen projecten bij het hanteren van identiteiten in gegevensuitwisselingen en toegangsvraagstukken. (Grouping) Digitale identiteiten Privacy en beveiliging heeft betrekking op doelen en principes die de veiligheid van informatie in de onderwijsketen en de bescherming van de privacy van betrokkenen waarborgen. De uit deze doelen en principes voortvloeiende kaders dienen door alle partijen in het onderwijsdomein in acht te worden genomen. Zie voor meer informatie en achtergronden het [https://www.edustandaard.nl/app/uploads/2017/05/02-07-2015_Bijlage_VI_-_ROSA_Katern_Privacy_en_informatiebeveiliging_v1.0.pdf ROSA Katern Kaders voor privacy en informatiebeveiliging in de onderwijsketen (v1.0, maart 2015)] (Grouping) IBP Hanteer een functionele en foundational identity passend bij de context waarvoor een identiteitsverklaring wordt geven. (Principle) Digitale identiteit passend bij de context InfluenceRelationship AggregationRelationship AggregationRelationship InfluenceRelationship Deze svg is op 11-07-2024 23:47:52 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2024 ArchiXL. ArchiMedes 11-07-2024 23:47:52 CEST


Details Functionele en foundational identity passend bij betrouwbaarheidsniveau.
ArchiMate_Requirement.png
Elementtype  : Requirement
Element-id  : Id-176f7feeff634c90aa307123afa5d272
Element URI  : https://rosa.wikixl.nl/index.php/Id-176f7feeff634c90aa307123afa5d272
ArchiMate-model  : ROSA
Label  : Functionele en foundational identity passend bij betrouwbaarheidsniveau.