Scan LPEPO KP

Uit ROSA Wiki
Versie door Rdb (overleg | bijdragen) op 11 feb 2019 om 16:52 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{#element: |Elementtype=Architectuurscanonderdeel |ROSA onderdeel=Ketenprocessen |Scanbevindingen=De processtappen zijn uitgewerkt in Hoofdstuk 2 van ''Toelichting...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Compliant.png ROSA Architectuurscan Logistiek Proces Eindtoets PO

Ketenprocessen: Compliant

Hier ziet u een samenvatting van de architectuurscan van het onderwerp Logistiek Proces Eindtoets PO op het onderdeel . De scan is uitgevoerd op 4 oktober 2018.

Bevindingen "Ketenprocessen" (Logistiek Proces Eindtoets PO)

De processtappen zijn uitgewerkt in Hoofdstuk 2 van Toelichting processen en berichten Eindtoets PO en schematisch weergegeven in Hoofdstuk 3.

Relatie met ROSA

Compliant - Het beschreven proces past binnen uitgewerkte processen rondom Examineren, Toetsen, Oefenen.

Wat wel opvalt: de procesbeschrijvingen hanteren een volledig eigen systematiek, waarbij ook verschillende niveaus door elkaar worden gebruikt. De beschreven stappen zijn niet beschreven vanuit ROSA perspectief. Bovendien is de beschrijving zeer diffuus doordat bedrijfslaag, informatielaag en technische laag heel erg door elkaar lopen in de beschrijving.

Het beschreven ketenproces omvat aanlevering aan DUO / BRON van eindtoetsresultaten. Naast BRON is ook de VO-school afnemer van de resultaten van de eindtoets, ihkv het onderwijskundig rapport. Dit deel van het ketenproces is niet beschreven. In de praktijk gebeurt dit via OSO of rechtstreeks aan een overstap-ondersteunende applicatie.

terug naar de ROSA Architectuurscan