AS UBV TLS TG

Uit ROSA Wiki
Versie door Jvanes (overleg | bijdragen) op 5 nov 2020 om 14:48 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{#element: |Elementtype=Architectuurscanonderdeel |ROSA onderdeel=Toepassingsgebied |Scanbevindingen=Doel van de afspraak is het onderhouden van een eenduidige set...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Compliant.png ROSA Architectuurscan Architectuurscan Uniforme Beveiligingsvoorschriften (UBV) TLS

Toepassingsgebied: Compliant

Hier ziet u een samenvatting van de architectuurscan van het onderwerp Architectuurscan Uniforme Beveiligingsvoorschriften (UBV) TLS op het onderdeel . De scan is uitgevoerd op 30 juni 2020.

Bevindingen "Toepassingsgebied" (Architectuurscan Uniforme Beveiligingsvoorschriften (UBV) TLS)[bewerken]

Doel van de afspraak is het onderhouden van een eenduidige set van beveiligingsvoorschriften waarmee de veiligheid, interoperabiliteit en efficiëntie in de onderwijsketen wordt bevorderd.

De voorschriften gelden voor alle M2M-gegevensuitwisselingen binnen het onderwijs, zowel voor uitwisselingen via Edukoppeling als voor gegevensuitwisselingen die eigen afspraken hebben zoals de Overstap Service Onderwijs (OSO).

De afspraken zijn ook van toepassing voor alle H2M-uitwisselingen via websites en webdiensten die binnen het onderwijs gebruikt worden, aangezien die doorgaans ook een beveiligde verbinding bieden.

Relatie met ROSA[bewerken]

Compliant - De UBV hebben betrekking op het Informatiebeveiliging en Privacy toepassingsgebied van de ROSA.

terug naar de ROSA Architectuurscan