Een online dienst waarbij een gebruiker o.b.v. een licentie een digitaal leermiddel kan gebruiken. Typisch wordt deze dienst gebruikt via een webbrowser en kan de gebruiksomgeving ontsloten worden in een onderwijsleeromgeving.

Uit ROSA Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
ArchiMate-modellen > ROSA > Views > Toepassen leermiddelen (referentiecomponenten) > Vormen > Een online dienst waarbij een gebruiker o.b.v. een licentie een digitaal leermiddel kan gebruiken. Typisch wordt deze dienst gebruikt via een webbrowser en kan de gebruiksomgeving ontsloten worden in een onderwijsleeromgeving.
ArchiMate-vorm Een online dienst waarbij een gebruiker o.b.v. een licentie een digitaal leermiddel kan gebruiken. Typisch wordt deze dienst gebruikt via een webbrowser en kan de gebruiksomgeving ontsloten worden in een onderwijsleeromgeving.
Vorm-id  : Id-876e2d00fa514563b93011ca44582ac8
ArchiMate-model  : ROSA
ArchiMate-view  : Toepassen leermiddelen (referentiecomponenten)
Groepeert vormen  : 
Gegroepeerd door vorm  : 
ArchiMate-element  : 
ArchiMate-view  : 
Label  : Een online dienst waarbij een gebruiker o.b.v. een licentie een digitaal leermiddel kan gebruiken. Typisch wordt deze dienst gebruikt via een webbrowser en kan de gebruiksomgeving ontsloten worden in een onderwijsleeromgeving.
Plaatsing label (verticaal)  : Top
Plaatsing label (horizontaal)  : Left
X-coördinaat  : 1597
Y-coördinaat  : 402
Z-coördinaat  : 35
Breedte  : 232
Hoogte  : 198
Lijndikte  : 
Lijnkleur  : #5c5c5c64
Vulkleur  : #ffffff64
Lettertype  : fontname:Segoe UI;fontsize:9;fontstyle:
Letterkleur  : #000000
Verbindingslijnen  :